Onze duurzame en maatschappelijk missie en visie

We gaan samen met jou van Pure Ambition de belangrijkste en duurzaamste banensite van Nederland maken!

Duurzame Missie en Visie

Onze missie is om iedereen toegang te bieden tot vacatures waarmee een maatschappelijke of duurzame bijdrage kan worden geleverd. Het gaat hierbij niet alleen om vacatures bij de typisch ‘groene’ of sociale organisaties, maar ook om vacatures op een duurzaam project of afdeling van een corporate organisatie.

Onze visie is dat zowel een organisatie als Artsen Zonder Grenzen alsook de duurzame afdeling van TNT hetzelfde doel nastreeft in haar zoektocht naar werknemers: zij zoeken mensen met een expertise gecombineerd met de speciale motivatie.

Het duurzame Carriere Kompas voor een match met impact


Pure Ambition is een vacaturesite die zich onderscheidt van de rest. Wij koppelen mensen en bedrijven met een duurzame, maatschappelijke ambitie aan elkaar, aan de hand van het zelf-ontwikkelde matchingssysteem: het Duurzame Carrière Kompas. Naar mijn mening is het namelijk zo dat de beste bijdrage aan onze samenleving kan worden geleverd door het hebben van een duurzame baan, bij een maatschappelijk verantwoordelijk bedrijf.

Waar geloven wij in

Wij geloven in de totale kruisbestuiving van de duurzame markt: professionals met ‘duurzame’ ervaring die bij een corporate bedrijf aan de slag gaan en professionals met een specifieke expertise die bij een NGO aan de slaggaan. ‘Careers that matter!’

Ontvang onze nieuwsbrief.

Onze ambities de komende jaren

Vorig jaar is het ons al gelukt om met onze 30 klanten en 400 professionals diverse matches te vormen. Dit is echter nog maar een begin, ons doel is om in 2017 in plaats van 400 klanten , 20.000 kandidaten te werven! Want wij willen de belangrijkste en duurzaamste vacaturesite van Nederland worden.

Dit gaan we bereiken met het verder ontwikkelen van het Duurzame Carrière Kompas waarvan nu al de eerste versie online staat. Ook zijn we in de 2de helft van 2015 bezig met het implementeren van Klimaatneutraal solliciteren. Wij geloven dat als je voor duurzaamheid gaat en staat, je zelf je eigen keten moet aanpakken.

Succesvolle crowdfunding van Pure Ambition

Om deze ambities waar te maken hebben we succesvol onze crowdfundingcampagne afgerond via doorgaan.nl. We zijn nu druk bezig met alles in werking te stellen om onze missie en visie waar te maken de komende jaren. Help je ons daarbij?

Schrijf je in en match intrinsieke motivatie met impact.