Gratis vacatures op Pure Ambition

De website Pure Ambition wordt het platform voor alle vacatures op het gebied van duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord en sociaal ondernemen. Daarvoor hebben we jou nodig!

Want vanaf 1 juli kun jij kosteloos je vacatures plaatsen op Pure Ambition! Dit is exclusief voor leden van duurzame en maatschappelijke platformen, zoals SocialEnterprise, Nudge en de Groene Zaak. Zij geloven net als wij in de kracht van samenwerken.

Door onze vacaturesite open te stellen kunnen we samen impact hebben. Door alle duurzame, sociale, mvo vacatures te plaatsen op één website, kunnen bedrijven elkaar juist helpen bij het vinden van personeel. De koplopers kunnen bijvoorbeeld de startende ondernemingen versterken door dit gezamenlijk op een platform te hebben staan. Zo zorgen we er voor dat iedereen de beste kandidaten kan vinden om impact te hebben met werk. Dit betekent dat werkzoekende op één plek kunnen zoeken naar de vacature die bij hun motivatie en ambitie past.

Ben je lid van een duurzame/sociale netwerkorganisatie?
Meld je gratis aan bij Pure Ambition!

 

gratis duurzame maatschappelijk mvo social enterprise vacatures online

Waarom doen we dit – gratis vacatures op pure ambition

Door onze ervaringen weten we nu dat de meeste impact bereikt kan worden door onze vacaturesite open te stellen.

Het begon allemaal met ons Melting Pot event na de succesvolle crowdfunding van 2015. Naast onze eigen launch hebben we bij veel lanceringen van startups mogen spreken en bijwonen. Zoals bij Stichting G3PO (om Groningen in 2025 energie neutraal te maken), JOP Onderneemt (lancering door Emma At Work om jongeren te helpen zelfstandig ondernemen) en Merken in Morgen Wereld (duurzame merken sterker maken).

Recenter hebben we actief mee gedaan aan Social Enterprise Day en de NC van Enactus. Bij elk evenement, vergadering, of overleg waar we aanwezig zijn geweest is duidelijk dat er behoefte is aan gemotiveerde en gedreven werknemer met een duurzame en maatschappelijke ambitie.

Om dit mogelijk te maken, dus ook onze missie en visie vorm te geven, is het duidelijk dat wij Pure Ambition als vacaturesite moeten delen met iedereen. Daarom bieden wij hem vanaf nu kosteloos aan, en dat zal ook zo blijven.

Omdat wij niet elk bedrijf kunnen nalopen op duurzame en mvo missie, kiezen wij ervoor om alleen de leden van overkoepelende netwerk organisaties toe te laten. Dit fungeert dus als een keurmerk.

Doe mee en zorg samen met ons dat iedereen werk met impact kan hebben. Schrijf je bedrijf nu in!

 

vacatures jobs banen duurzaam sustainable impact social

 

Werk met impact 

Kandidaten op Pure Ambition ontvangen een mailing met alle vacatures op het gebied van duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen en sociaal ondernemen. Ook via social media worden kandidaten op de hoogte gehouden van de nieuwste vacatures. Het bundelen van alle vacatures maakt het voor kandidaten gemakkelijk om een baan met impact te vinden.Geloof je in dit concept? Dan kan je het steunen door jouw vacature online te zetten, ons te volgen en jouw vacatures en die van andere duurzame en social bedrijven te delen via Pure Ambition social media. Samen gaan we voor impact met werk.

En daarom gratis vacatures op Pure Ambition. Na de zomer start de actie voor kandidaten.

Consultancy, Advies en meer
Heb je vragen voor ons, tips, of wil je gewoon bijpraten dat kan natuurlijk ook.
Mail naar:
Yann Weijer
info@pure-ambition.com
Je kunt ook bellen: 06-21469382

Volg ons ook op social media