Duurzame Carriere Kompas

Met ons Duurzame Carriere Kompas krijg je inzage in welke organisaties bij jou passen. Op basis van gemeenschappelijke drijfveren, overtuigingen en ambities wordt de perfecte werkpartner voor je gevonden! Het doel van het carrière kompas: richting te geven tijdens de beginfase van de zoektocht naar een nieuwe werkpartner.

Een duurzame carriere matcht Ambitie en Intrinsieke Motivatie

Duurzame Carriere Kompas

Vul het Duurzame Carrière Kompas in om te ontdekken bij welk bedrijf jij past als werkzoekende. Kijk welke bedrijven hem al ingevuld hebben en bij wie jij zou passen. Match je met meer dan 70%? Dan zou ik snel verder kijken en het bedrijf een mail sturen. Dat hebben meerdere kandidaten van ons met succes al gedaan.

Heb je het al ingevuld, dan blijven je antwoorden bewaard.

Solliciteren lijkt op ‘daten’

Er zijn een paar dingen om in gedachte te houden bij het gebruik van de Carrière Kompas. Ten eerste dat, net als daten, de daadwerkelijk perfecte match aan tafel wordt gemaakt, solliciteren blijft immers mensenwerk. Ook geldt voor beiden het principe “opposites attract”. En het is uiteraard zo dat er geen goede of foute antwoorden zijn bij het gebruik van het kompas.

Samen met de afdeling Toegepaste Psychologie van de Hogeschool van Amsterdam hebben we veel zorg gedragen voor de ontwikkeling van het kompas.

Mocht je vragen hebben, neem dan contact op met ons.

Het Duurzame Carriere Kompas: hoe werkt het?

Zondag 7 juni was te zien hoe het Duurzame Carriere Kompas werkt op RTL7 in het programma GREENPROJECT. Daarin lieten we zien hoe een match ontstaan is en wat er zo belangrijk aan is. Die match begon door de ambitie van een bedrijf te koppelen aan de motivatie van een kandidaat. En samen kunnen zij een duurzame en maatschappelijk impact hebben. 

duurzame carriere kompas, ambitie, motivatie, impact, match, maatschappelijk